Herinrichting parkeerterrein Hazeslinger (5)

Op 16 april 2019 heeft een informatieve bijeenkomst plaatsgevonden voor de commissie Fysiek Domein. De raadsleden zijn bijgepraat over de scenario’s voor de Hazeslinger en Herenstraat.

Onderstaand de verschillende scenario's voor de herinrichting van Hazelsinger zoals die op 4 april zijn gepresenteerd. Het 1e scenario heeft de voorkeur van het collega.

18 oktober 2018 - Het is nodig om het parkeerterrein op de Hazeslinger opnieuw in te richten. Het is nu niet optimaal ingericht. De gemeente heeft ideeën hoe het anders kan. Maar de gemeente wil ook graag weten wat inwoners willen. Laat uw mening horen op de inloopmomenten op 29 oktober en doe mee aan de digitale peiling. U kunt tot 1 november reageren.

De digitale peiling is op donderdag 18 oktober om 12:00 uur opnieuw gestart. In de eerste versie kon het idee ontstaan dat het over betaald parkeren ging. Dit is niet het geval. Daarom starten wij deze peiling opnieuw. Heeft u de peiling al eerder ingevuld, dan verzoeken wij u dit nogmaals te doen. Excuses voor het ongemak.

Het is nodig om het parkeerterrein op de Hazeslinger opnieuw in te richten. Het parkeerterrein is nu niet optimaal ingericht en sommige delen staan bij veel regen regelmatig blank. De nieuwe inrichting willen wij laten aansluiten op de plannen van Aalberts Ontwikkeling met daarin uitbreiding van de Aldi.

donderdag, 08 maart 2018

Herinrichting parkeerterrein

Wat houden de plannen van het parkeerterrein in?
Het is nodig om  het parkeerterrein op de Hazeslinger opnieuw in te richten. De nieuwe inrichting  willen wij laten aansluiten bij de plannen van Aalberts en het parochiebestuur.